Lindenholt

De Dag van de Lindenholt is een jaarlijks evenement met verschillende activiteiten voor een breed publiek. Bewoners, bedrijven, verenigingen en maatschappelijke en andere organisaties uit dit stadsdeel kunnen zich aanmelden om onderdeel te zijn van dit unieke evenement.

En dit jaar doet het Waalzinnig Festival mee! 19 juni vullen wij tussen 12 uur en 17 uur een podium met verschillende acts.

Het programma 

Firma Zorgbehang – Control Alt Delete
12.00-12.30 uur | theater

Control Alt Delete laat dwang zien, vrezen, horen, snappen, haten, lachen, voelen en omarmen. Nee, dat laatste deleten we. Wat als de gedachte om de gedachte jou vast zet en je letterlijk niet meer verder kunt? Als jouw stukje houvast geen veiligheid meer biedt, maar zorgt voor chaos en de roze olifant niet meer in een kooi te vangen is?  In deze beeldende voorstelling kunt u zich laten meeslepen in alle taferelen van de spelers. Control Alt Delete  is voor iedereen die weleens bang is om de controle te verliezen, oftewel: voor iedereen.

www.defirmazorgbehang.nl

Cin & Nies

12.45 – 13.00 uur | muziek

Cin en Nies zijn twee zangeressen met gitaren en een bijzondere achtergrond. Zij komen uit Nijmegen en maken mooie rustige muziek.

Wouter Speelt!
13.30 – 14.00 uur | cabaret

Je bent jong en je wilt wat, toch? Zo ook Wouter natuurlijk! Of is dat niet zo natuurlijk als je autisme hebt?

Wouter laat tijdens zijn korte debuut cabaretvoorstelling aan het publiek zien en voelen hoe het is om een jonge autist te zijn.

Vertel Mij Wat!
14.15-14.45 uur | verhalen

Het ouderen-vertelproject van circustheater Stoffel uit Nijmegen: ouderen vertellen verhalen, jongeren maken er een sketch op. Binnenkort ook in uw wijk?

www.vertelmijwat.com

Jukebox
15.00-16.00 | muziek

Jukebox is de band van zorginstelling de Driestroom. Het geluid van Jukebox is de optelsom van talentvolle muzikanten met een ondersteuningsvraag. De band weet steeds weer te verrassen. Geen kapsones, geen sterallures; gewoon een stel enthousiaste, ervaren muzikanten die er samen met het publiek een feestje van willen maken.

http://jukebox.driestroom.nl

Behind the Couch
16.15 – 17.00 uur | muziek

Behind the Couch is de band van GGZ-instelling Woonzorgnet. Ieder lid van dit viertal heeft een eigen sfeer en een eigen kleur qua muziek. Ze spelen kleine maar intense liederen van Buckley tot Cave in een sing-a-song- formatie.